fbpx

AVANTAJE MONITORIZARE PRIN GPS UTILAJE IN CONSTRUCTII

Monitorizare gps in timp real al utilajelor din flota auto

  • Reduceti costurile si cresteti veniturile prin folosirea Solutiei oferite de Xgps.
  • Pentru o companie de constructii, asigurarea in timp util a serviciilor si a livrarilor de materiale, sunt o piatra de temelie a succesului, contribuind decisiv la reputatia dumneavoastra. Este normal sa va bazati pe flota dvs. pentru a face ca acest lucru sa se intample.
  • XGPS ofera servicii de gestionare exceptionala a flotei de constructie, imbunatatind intretinerea si rapiditatea serviciilor pentru clienti, astfel incat sa fiti in fata concurentei.
  • Folositi controlul automat al ariilor geografice, dimensionate poligonal, exact pe forma santierului, pentru identificarea locatiei vehiculului „in afara ariei” sau „in deplasare neautorizata”. Calatoria este reperata imediat, economisind timp si bani companiei.
  • Folositi rapoarte automate detaliate prin analiza inteligenta a parametrilor vehicului: viteza inadecvata versus cuplu, turatie anormala, greutate transportata, timpul de inactivitate, deplasare fara sarcina, consum anormal, alimentare neautorizata.
  • Dispuneti astfel de un set de documente cu rute in detaliu a vehiculelor si kilometrajul parcurs, care ajuta la analiza orelor suplimentare si a cheltuielilor ineficiente de combustibil. Alerte preventive de intretinere semnalizata automat administratorilor de flote de constructie, pentru ca vehiculele specifice sa dispuna de intretinerea periodica optima.
  • XGPS inlatura facturarea inexacta a clientilor sau furnizorilor.
    Rapoartele specifice detaliate oferite de XGPS, verifica orele, respectiv greutatea transportata la sosire si la plecare, fiind absolut utile pentru a clarifica discrepante si rezolvarea disputelor de servicii.

 

Alocati 5 minute pentru a programa o intalnire cu specialistii XGPS si a afla cele mai noi metode pentru optimizarea flotei dvs!