fbpx

AVANTAJE MONITORIZARE GPS MASINI IN INDUSTRIA DE UTILITATI

Monitorizare gps masini curatenie

Reducerea costurilor operationale si imbunatatirea eficientei flotei dumneavoastra este absolut necesara, pt a putea domina piata.

In industria de utilitati, flota este in mod constant pe drum, cu un raport care in mod normal trebuie sa ajunga la minim 90% din activitate zilnica.

  • Solutia de monitorizare gps oferita de Xgps ajuta managerii de flote de utilitati, sa identifice modalitati de reducere a costurilor fortei de munca, a consumului de combustibil si sa diminueze distantele parcurse inutil.
  • Operatiunea de Rutare oferita de XGPS, ofera lucratorilor mai mult timp pentru a finaliza alte sarcini reale, prin optimizarea timpului de condus.
  • Diminuarea consumului de combustibil in utilizarea flotei, se face prin analizarea vitezei si a timpilor in asteptare, respectiv expedierea eficienta a vehiculelor flotei.
    Cati kilometri s-au condus eficient in flota dvs intr-o luna?
  • Cum s-au expediat vehiculele catre cea mai apropiata situatie de urgenta sau catre alte lucrari, care nu erau programate in avans?

Optimizati flota dvs astazi!
Aflati cum XGPS poate imbunatati managementul flotei pentru afacerea dvs, prin programarea unei intalniri cu specialistii nostri!