Monitorizare GPS auto - Monitorizarea masinilor prin dispozitive GPS

Monitorizarea prin gps, reprezinta conexiunea dintre un echipament GPS (montat pe un autovehicul) cu o cartela SIM instalata in echipament, cartela ce primeste semnal de la sateliti, cu ajutorul carora putem monitoriza masina/obiectul pe care este montat echipamentul GPS. Toate datele transmise de catre sateliti sunt afisate catre dvs. prin intermediul unei aplicatii gazduite pe un server online.

Monitorizarea GPS  prin intermediul Sistemelor de supraveghere prin GPS au drept obiectiv localizarea, urmarirea si supravegherea unuia sau mai multor autovehicule, persoane (comportamentul acestora)  sau angajati.

Ce parere au clientii nostri despre Sistemul XGPS

„Recomand Globaltech pentru implicare si profesionalism. Solutia de monitorizare masini
oferita de catre Globalteeh, este exact ce ne trebuie, pentru a sti perrnanent ce se intampla cu
masinile firmei. Ceea ce-i recomanda cel mai mult este serviciul post-vanzare. lntotdeauna au fost
api’oape de noi, oferind cu rabdare suport permanent.”

Traian Tanase, Director General |Tam Guard Protect

„Recomand cu incredere firma Globaltech si solutiile oferite de aceasta, bazandu-ma pe relatia profesionala pe care am avut-o si o am cu aceasta si pe rezultatele optinute de pe urma acestei colaborari.”

Ing. PETRE GHITA, Director General TRITON SRL

„Promptitudine si profesionalism – doua atribute care descriu cel mai bine serviciile oferite de Globaltech. Prin sistemele de localizare GPS furnizate am optimizat activitatea flotei noastre de masini si timpii de deplasare pentru fiecare sofer.
Softul de monitorizare este fiabil si usor de folosit, iar personalul este intotdeauna amabil si prompt in a rezolva rarele problem aparute.
Multumim! „

Andrei Danca, Adriminstrator SC Eurotigla SRL

Monitorizare GPS in timp real!

Totul se intampla in timp real sau in activitatea desfasurata in trecut, si afisarea acestora in timp real sau in istoric pe o harta digitala.

Monitorizarea GPS

  • este utilizata de catre toti cei care doresc EFICIENTIZAREA ACTIVITATII unei firme ce detine masini, prin:

✔️ OPTIMIZAREA LIVRARILOR

  • reducerea costurilor operationale cu flota auto
  • reducerea pierderilor cu masinile firmei tale
  • cresterea productivitatii firmei tale

✔️ RAPOARTE DETALIATE PERSONALIZABILE

  • Cu Solutia XGPS – Monitorizare GPS ai posibilitatea sa generezi rapoarte de activitate, personalizabile, pe toata perioada contractuala. Nu esti limitat la 30 de zile sau 60 de zile. In plus, rapoartele le poti personaliza in functie de atributele necesare: cheltuieli cu consumul de combustibil, rapoarte pe masina sau pe toata flota, trasee, soferi….

✔️ IDENTIFICARE SOFERI FARA ADAUGAREA DE DISPOZITIVE SUPLIMENTARE

✔️ ALERTE PRIVIND SABOTAREA FUNCTIONARII ECHIPAMENTULUI

✔️ IMBUNATATIREA RELATIEI CU CLIENTII

Solutia XGPS – Monitorizare GPS este ceea ce ai nevoie. Globaltech a dezvoltat Solutia XGPS – Monitorizare Gps tocmai pentru a veni in sprijinul celor care simt ca au pierdut controlul.

Preturi accesibile oricarui tip de firma!