fbpx

XGPS – din grija pentru ce conteaza!

VIZIUNE:

 • Vrem sa devenim principalul furnizor din Romania, de solutii de monitorizare si control, ce au la baza tehnologia GPS.

MISIUNE:

 • Misiunea noastra este de a oferi solutii creative, servicii complete si produse inovatoare tututor celor care doresc sa aiba grija de ceea ce conteaza pentru ei, fie ca este vorba de cineva drag sau ceva la care tine, ceva valoros, pentru a putea simti ca ceea ce este important, se afla in deplina siguranta si control.

PRINCIPII:

 • Produsele si servicile noastre vor fi in totdeauna de cea mai inalta calitate si vor oglindi profesionalismul cu care societatea noastra isi deruleaza activitatea.

VALORI:

Suntem o echipa construita din oameni de succes, ghidaţi după cele 10 puncte de cultura XGPS.

 1.  INTEGRITATE
  Spunem adevărul întotdeauna. Cea ce promitem, facem. Ne respectam principiile neabatut.
 2.  ECHILIBRU
  Suntem persoane echilibrate. Nu uitam aspectele familiale, sociale, spirituale si fizice, care sunt la fel de importante ca si aspectele intelectuale si financiare.
 3.  SUCCES
  Suntem dedicaţi si dam 100% in toate activitatile pe care le întreprindem.
 4.  DEVOTAMENT
  Ne pasa si punem pasiune in tot ceea ce facem.
 5.  RESPONSABILITATE
  Suntem ambitiosi, fermi si consectventi in a ne atinge obiectivele si a face totul foarte bine.
 6.  EDUCATIE
  Suntem foarte bine pregătiţi, dar totuşi punem mare accent pe educaţia continuua si pe imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre.
 7.  EXCELENTA
  Bun, nu este suficient. Servicile noastre sunt de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clienţilor noştri.
 8.  LUCRU IN ECHIPA
  O echipa atinge mult mai uşor tintele propuse decât o singura persoana, de aceea noi lucram întotdeauna in echipa cu colegii noştri si cu partenerii noştri.
 9.  BOGATIE
  Suntem oameni bogaţi… si bogatia noastra nu consta doar in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reuşim sa-l lasam in urma va defini bogatia noastra.
 10.  GRATITUDINE
  Suntem gata sa spunem “mulţumesc” in orice clipa. Sărbătorim victoriile noastre si ale celor din jur.