Datorita seriozitatii noastre in momentul de fata monitorizam peste 20 000 de masini. Poti fi oricand unul dintre clientii nostri.

Globaltech este partenerul tau, oriunde ai fi!

Chiar daca suntem in Constanta, echipa Globaltech este prezenta oriunde in tara. Firme din toate orasele tarii au implementat solutia XGps in Managementul flotei auto.

Echipa Globaltech  ofera consultanta gratuita in identificare problemelor flotei auto si in alegerea celei mai bune solutii de monitorizare in contextul fiecarei firme.

DE CE SOLUTIA XGPS – GLOBALTECH?

Solutia XGps permite adaptarea pentru diferite situatii:

  • monitorizarii masinilor unei firme de distributie
  • utilajelor unei firme de constructii
  • tirurilor unei firme de transport marfuri
  • salupelor
  • vapoarelor
  • locomotivelor….

Acestea sunt deja experiente pentru echipa Globaltech, experiente incununate cu succes recunoscut atat de clienti cat si de soferii ce si-au recunoscut neputinta de sabotare in fata unei asfel de solutii.

Deci GLOBALTECH te poate ajuta in monitorizarea prin GPS indiferent din ce este alcatuita flota ta, autoturisme, camioane, salupe, vapoare….

Pentru a va convinge de experienta echipei Globaltech si pentru a beneficia de acesta va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0341 450 327 sau 0723 923 823.

Andrei Danca, Adriminstrator SC Eurotigla SRL

„Promptitudine si profesionalism – doua atribute care descriu cel mai bine serviciile oferite de Globaltech. Prin sistemele de localizare GPS furnizate am optimizat activitatea flotei noastre de masini si timpii de deplasare pentru fiecare sofer.
Softul de monitorizare este fiabil si usor de folosit, iar personalul este intotdeauna amabil si prompt in a rezolva rarele problem aparute.
Multumim! „