Monitorizare consum combustibil – Aplicatia XGPS te ajuta sa reduci cu aproximativ 30% cheltuielile cu consumul de combustibil!

Simti ca nu mai poti datorita cheltuielilor mari cu consumul de combustibil? Simti ca esti sabotat cu sustragerea de combustibil? Atunci e cazul sa apelezi la solutia de Monitorizare auto prin gps.

De ce?

Pentru ca doar prin monitorizare consum cobustibil vei stii sigur, oricand, care este consumul real de combustibil al masinilor din firma ta!

Monitorizare Consum combustibil

Consumul de combustibil a fost intotdeauna un subiect controversat. Pana la aparitia sistemelor de Monitorizare prin Gps flote auto, angajatorii erau obligati sa accepte ca reale spusele angajatilor in ceea ce privea consumul de combustibil al masinilor conduse.

Cheltuielie cu combustibilul utilizat de catre flota auto nu puteau fi controlate aproape deloc.

Monitorizare consum combustibil

Acum totul este la indemana ta! Apeleaza la Sistemul XGPS – MONITORIZARE GPS si vei primi detaliat rapoarte atat individual pe masina cat si pe toata flota ta auto.

Cu XGPS – Monitorizare gps primesti rapoarte detaliate in ceea ce priveste:

VERIFICAREA ISTORICULUI FIECARUI VEHICUL PENTRU O PERIODA DE TIMP SELECTATA PRIN GENERAREA DE RAPOARTE REFERITOARE LA:

  • consumul de carburant
  • alimentarile si costul acestora
  • km parcursi/ore de functionare
  • afisarea traseelor pe harta
  • detalii traseele efectuate de fiecare vehicul: data/ora/minut/secunda de start si stop, cat timp a durat, cati km au fost parcursi, adresa de start si stop, durata de stationare pentru fiecare traseu

Pe scurt, Solutia XGPS – Monitorizare GPS te ajuta sa mentii sub control, departamentul flotei auto a afacerii tale ca totul sa functioneze fara probleme si cu costuri reduse.

Andrei Danca, Adriminstrator SC Eurotigla SRL

„Promptitudine si profesionalism – doua atribute care descriu cel mai bine serviciile oferite de Globaltech. Prin sistemele de localizare GPS furnizate am optimizat activitatea flotei noastre de masini si timpii de deplasare pentru fiecare sofer.
Softul de monitorizare este fiabil si usor de folosit, iar personalul este intotdeauna amabil si prompt in a rezolva rarele problem aparute.
Multumim! „

Vezi OFERTA lunii

Monitorizare consum combustibil